Wat zeggen onze partners over ons? Wat vinden ze van onze producten en hoe beoordelen ze onze dienstverlening? Aan het woord is Gert-Jan Bakker, werkzaam bij Regel Partners in Hoevelaken.

“Wij passen sinds 10 jaar de complete Desigo-lijn en veldapparatuur toe op onze, meestal grote en complexe, projecten. Met een team van 60 medewerkers hebben we in 2016 een mooie omzet gerealiseerd. Als onafhankelijk system integrator kunnen we altijd de beste propositie kiezen voor onze klanten: een totaaloplossing van één merk of een mix van verschillende fabricaten. De Siemens-producten passen hier technologisch altijd in. Ze zijn hoogwaardig, flexibel en dankzij de open standaard (BACnet) goed inzetbaar in onze projecten. Bovendien levert Siemens een totaalpakket met regel- en veldapparatuur die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen we voor onze klanten toonaangevende en vooruitstrevende oplossingen ontwikkelen.”

Gert-Jan Bakker, Regel Partners

Gert-Jan Bakker, Regel Partners

Desigo CC

“We hebben onlangs het nieuwe beheerpakket Desigo CC bekeken en gedemonstreerd op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Het ziet er ontzettend goed uit en werd goed ontvangen door onze relaties. Wij servicen zelf de installaties die we voor onze klanten realiseren. De ondersteuning door Siemens is kwalitatief goed, maar de capaciteit is soms beperkt. Wij realiseren ons dat het moeilijk is om goede technische mensen aan te trekken. Daar lopen we zelf ook tegenaan. We investeren dan ook veel energie in afstudeerders en jongeren in opleiding. Daarnaast gebruiken we slimme technologie en engineeringstools om in de tijd die we hebben zoveel mogelijk werk te verzetten. Ook hier denkt Siemens in mee. Als partner is Siemens betrouwbaar en stabiel. Binnen het partnership bestaat een gezonde verhouding tussen het aantal partners en de grootte van de markt. Wij hopen dat dit in de toekomst intact blijft.”

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit artikel