Tijdens de jaarlijkse Europese partnerconferentie van Siemens Building Technologies in Berlijn heeft Lomans Totaalinstallateur de Business Excellence Award in de wacht gesleept. Lomans is al 12 jaar een betrouwbare, solide partner van Siemens voor brandbeveiligingstechnologie.

Voor de Business Excellence Award waren 7 partners uit 21 landen genomineerd. Paul de Backker, Global Head Marketing & Business Support bij Siemens Building Technologies in Zwitserland, maakte deel uit van de jury. “Het partnerconcept is een belangrijke pijler onder onze wereldwijde activiteiten. De partners kennen de lokale markt en staan dicht bij hun klanten. Hierdoor krijgen wij snel feedback, die we kunnen vertalen in een productportfolio dat past bij wat de markt vraagt.  Samen realiseren we Perfect Places. Lomans is sinds 2006 een betrouwbare partner op het gebied van brandbeveiligingstechnologie. Het is een financieel solide bedrijf dat zijn processen goed op orde heeft en actief is in sectoren die voor ons belangrijk zijn. De Business Excellence Award is een blijk van waardering voor de pro-actieve manier waarop Lomans als partner in de markt staat en met ons omgaat en een bevestiging dat we samen op de goede weg zijn.”

Verrassing

Richard van den Berg, projectleider Brandbeveiliging bij Lomans, mocht de Award in Berlijn in ontvangst nemen. Zijn verbazing was groot toen hij de naam van zijn bedrijf hoorde afroepen. “Wij waren niet op de hoogte dat Siemens ons had voorgedragen. Een totale verrassing! Siemens is echt ons merk voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties. We staan volledig achter hun producten. We gaan voor kwaliteit en een langdurige relatie met onze klanten. Met de Siemens-technologie kunnen we alle kanten op. Van hotels tot verzorgingstehuizen, scholen, kinderdagverblijven en industriële omgevingen. We hebben al jaren vaste klanten. Met zo’n 250 bevlogen en betrokken medewerkers ontzorgen wij dagelijks onze klanten en partners.”

Pure waardering

“Deze award beschouwen we als pure waardering voor ons werk”, aldus Van den Berg. “We zijn er trots op Siemens-partner te zijn. De Siemens-technologie is hoogwaardig en gaat mee met de tijd.” De award en het bijbehorende beeldje hebben inmiddels een prominente plek gekregen bij het projectteam Brandbeveiliging van Lomans in Amersfoort, waar iedereen de beide pronkstukken kan komen bewonderen. “Dit is een prestatie van het hele bedrijf: van de commercie tot de uitvoering en de nazorg. We zijn trots op alle collega’s.”

Reageer op dit artikel