Met het nieuwe Desigo Control Point heeft Siemens een gebruiksvriendelijk gebouwautomatiseringssysteem ontwikkeld voor middelgrote toepassingen. Komt u naar de lancering van deze innovatie op de VSK van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht? Samen met onze Solution Partners gaan wij graag met u in gesprek over onze oplossingen voor gebouwautomatisering en de toepassing ervan in de praktijk. U vindt ons in hal 10, standnummer D051.

Door de digitalisering is de installatiebranche sterk in beweging. Het werk, de rol en verantwoordelijkheid van installateurs verandert, en er komen steeds slimmere technologieën op de markt. Siemens Building Technologies en haar partners gaan hier volop in mee. Waar anders dan op de VSK – dé vakbeurs voor de installatiebranche – kunt u zich breed informeren over deze ontwikkeling?

Optimale energiebalans

Desigo Control Point© is onze nieuwe automatiseringsoplossing voor middelgrote gebouwen. Denk aan scholen, kantoren en verzorgingstehuizen. Installateurs kunnen het systeem eenvoudig implementeren: de aangesloten veldcomponenten worden automatisch herkend en hoeven alleen geparametreerd te worden. Een geïntegreerde bibliotheek biedt diverse toepassingen die voorbereid ingezet kunnen worden. Control Point© is volledig web-based waardoor gebruikers op elke gewenste locatie de gehele functionaliteit van het gebouw grafisch kunnen inzien en bedienen, en zaken als koeling, verwarming en verlichting optimaal kunnen regelen. Overtollige warmte door bijvoorbeeld zonne-inslag aan de zuidzijde van het pand kan met één druk op de knop worden gebruikt aan de koelere noordzijde. Dit draagt bij aan een optimale energiebalans in het gebouw. Het energieverbruik is via dashboards te monitoren en te optimaliseren. Beheerders kunnen alarmen per e-mail of SMS ontvangen.

Meer comfort en energie-efficiënte

Voor een optimale temperatuur in de ruimte zorgt onze communicatieve, KNX-gestuurde 6-weg regelkogelkraan voor toepassing in klimaatplafonds. Op onze stand informeren wij u graag over de toepassingsmogelijkheden. Ook tonen wij u de nieuwe, via app bedienbare, Smart Thermostaat. Het verbeterde algoritme zorgt voor nog meer comfort en energie-efficiëntie. Naast diverse andere innovaties kunt u op onze stand komen kijken naar een permanente demonstratie van Desigo CC.

Smart buildings

Het transformeren van gebouwen in smart buildings doen we bij Siemens Building Technologies in samenwerking met onze Solution Partners. Zij ontwikkelen op basis van onze technologie maatoplossingen voor ieder gebouw. Diverse van onze Solution Partners informeren u op onze stand over gebouwautomatisering in de praktijk en lichten toe welke voordelen dit voor u als installateur of eigenaar /beheerder van een gebouw kan opleveren. Onze Solution Partners zijn altijd dicht bij u in de buurt. Via deze link vindt u een overzicht van onze partners.

Slimme energieconcepten

Bent u technisch adviseur? Ook dan is een bezoek aan onze stand zeker de moeite waard. Wij ondersteunen u graag met informatie over energiebeheer in alle mogelijke toepassingen. Vaak hoeven gebouwen niet dag en nacht volledig verlicht en/of verwarmd te worden. Een slimme regeling leidt tot aanzienlijke energiebesparingen. Wij hebben functiegerichte energieconcepten voor u klaar liggen en willen graag met u meedenken!

Gratis toegangskaart

Kortom: veel te bekijken en beleven op de gezamenlijke VSK-stand van Siemens Building Technologies en haar Solution Partners. De beurs is van 10:00 tot 18:00 uur geopend (op donderdag tot 20.30 uur) en tijdens de openingsuren bent u van harte welkom om een lekkere kop koffie te komen halen op onze stand. Klik hier voor een gratis toegangskaart.

Reageer op dit artikel