Met de STABU Bestekservice genereer je snel en eenvoudig complete bestekteksten voor het brandveiligheidssysteem Cerberus PRO. Ideaal voor bestekschrijvers, adviseurs en partners! Siemens heeft de bestekservice onlangs vernieuwd.

De tool is vereenvoudigd en geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met PC en tablet. Via de Bestekservice-webpagina kan iedereen in 5 stappen een bestektekst genereren. Je start met de basisconfiguratie door te kiezen voor een scenario: een nieuw systeem, een vervanging of een uitbreiding. Vervolgens kun je intuïtief componenten selecteren. Voor iedere component is een foto met korte beschrijving beschikbaar, die je desgewenst kunt opnemen in de bestektekst. Door op het i-symbool te klikken, krijg je meer informatie over de eigenschappen van een component.

Op basis van de keuzes die je maakt, wordt de bestektekst automatisch gegenereerd. Je kunt eerder gemaakte keuzes voor systemen of componenten altijd veranderen. De bestektekst past zich dan automatisch aan. Hij is te downloaden in SUF- of TXT-formaat.

Reageer op dit artikel