In verband met de COVID-19 maatregelen kunnen we momenteel geen trainingen op locatie aanbieden. Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen ons portfolio voor HVAC en Fire Safety? Neem dan gratis deel aan een of meerdere online sessie in de maanden mei en juni.

Aan de online sessies kan iedereen die met Siemens HVAC- en/of Fire Safety-technologie werkt of wil werken deelnemen: partnerbedrijven, installateurs, technisch adviseurs en eindgebruikers. We organiseren de sessies via Microsoft Teams. Na het aanmelden ontvangt u van ons een agenda-uitnodiging met een link naar de sessie. Elke sessie wordt zowel ’s ochtends als ’s middags aangeboden. U wordt 45 minuten bijgepraat door een van onze specialisten, waarna u de tijd krijgt om vragen te stellen.

HVAC-portfolio

De afgelopen weken organiseerden wij al enkele online sessies over onze HVAC-oplossingen. In mei bieden wij nog twee sessies aan. Daaronder een sessie over onze Highly Integrated Tool (HIT). Hierin kunt u eenvoudig veldapparatuur selecteren op basis van productkenmerken, inclusief databladen, productspecificaties, conformiteitsverklaringen en instructies voor de montage. Tot slot organiseren we een sessie over de Acvatix Intelligent Valve voor dynamische balancering en energieoptimalisatie in hydraulische distributienetwerken voor HVAC-installaties. Kijk hier voor een overzicht van alle online HVAC-sessies en om u aan te melden.

Fire Safety

In navolging van 10 succesvolle Fire Safety-sessies in april bieden we in mei en juni nieuwe sessies over 8 onderwerpen aan. We tonen onder meer hoe u via Cerberus Cloud remote service kunt uitvoeren aan onze Cerberus-brandmeldinstallaties. Dit maakt het beheer en onderhoud van de installaties (kosten)efficiënter. In de online sessie over Cerberus add-ons lichten we toe welke add-on systemen van Siemens en andere fabrikaten u kunt koppelen aan Cerberus PRO. In de sessie over Sinorix blussen leggen we uit hoe blussing werkt en welke oplossingen Siemens op dit vlak biedt. Als Fire Safety-partner kunt u zonder grote investeringen heel snel ook onze blusoplossingen toevoegen aan uw dienstverlening! De sessie over de Siemens Li-ion-oplossing gaat over de brandveiligheid in omgevingen waar Li-ion-batterijen worden toegepast en/of opgeslagen. Bij een kortsluiting in een Li-ion-batterij komt zuurstof vrij en kan snel een explosieve brand ontstaan. De Siemens Li-ion-oplossing kan een brand, veroorzaakt door sluiting in de batterij, vroegtijdig detecteren en blussen zodat deze beheersbaar blijft. Voor het efficiënt beheren van safety- en security-systemen in complexe gebouwen bieden we een sessie over Cerberus DMS (Danger Management Systeem) aan. Verder is er een sessie over Cerberus FIT (tips & tricks) en een waarin u bijgepraat wordt door Sjaak Taal over de actuele regelgeving rondom brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Tot slot bieden we een sessie aan speciaal voor technische adviesbureaus. Hierin laten we zien wat Siemens op Fire Safety- en HVAC-gebied voor hen kan betekenen. Het volledige overzicht van onze online Fire-Safety sessies vindt u hier.

Reageer op dit artikel