Op de VSK-beurs in Utrecht hebben al veel installateurs, adviseurs en systeemintegratoren de stand van Siemens bezocht en kennis gemaakt met innovaties die zowel gebouwen als de branche voorbereiden op de toekomst. 

Siemens presenteert op de VSK de nieuwe PXC4/5-regelaar waarmee men tijdens het in bedrijf stellen via een QR-code en een WiFi Access Point snel de functionaliteit kan testen. Solution Partners reageren enthousiast; zij kunnen hierdoor marktgericht aanbieden op middelgrote projecten. Ook de cloud-oplossing Building Operator trekt veel belangstelling. Hiermee kunnen installateurs nieuwe vormen van onderhoud aanbieden met de wetenschap van wat er in een gebouw gebeurt en gaat gebeuren. Verder toont Siemens op de VSK de Energy Valve. Deze intelligente klep met energiemeting kan met de cloud worden verbonden en geeft overal real time informatie over het energieverbruik. Bezoekers van de Siemens-stand zagen de afgelopen dagen meteen kansrijke toepassingen voor de Energy Valve.

Samenwerking

Siemens deelt de stand op de VSK met Solution Partners, die er hun relaties ontvangen en hun projecten tonen. Op woensdag 5 februari ontvingen de Solution Partners uit handen van Gerben de Haan, salesmanager HVAC bij Siemens, hun nieuwe certificaten. De Haan toonde zich trots op de samenwerking met de partners en bedankte de partnerbedrijven voor hun inzet en enthousiasme. Hij onderstreepte de goede relatie op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Hij sprak de ambitie uit om samen met partners ook in de toekomst mooie projecten te realiseren en de innovaties van Siemens naar de markt te brengen.

‘Het hele plaatje klopt’

Solution Partners gaven op hun beurt aan fijn met Siemens samen te werken. De kennis en goede support die Siemens biedt, wordt zeer gewaardeerd. De uitstekende productkwaliteit, betrouwbaarheid en internationale vertegenwoordiging van Siemens zijn andere redenen waarom partners graag zaken doen met Siemens. “Je merkt dat je te maken hebt met een wereldbedrijf”, klonk het. “Het hele plaatje klopt.”

De VSK-beurs is nog open tot vrijdag 7 februari. Wij ontvangen u graag in Jaarbeurs Utrecht op onze stand in hal 10. U vindt ons gelijk bij de ingang.

Registreer u hier voor een gratis toegangskaart.

Reageer op dit artikel